Przejdź do treści
2025.09.25
Przejdź do stopki

kulinarna_s

Treść

#LaboratoriaPrzyszłości

#LaboratoriaPrzyszlosci

 

25.01.2023r.

Prowadzący: Magdalena Pisarska (klasa VI, I grupa)

Temat zajęć: Gotowanie i przepisy kulinarne.

Opis zajęć:

    W ramach lekcji języka angielskiego uczniowie rozwijali umiejętności kulinarne niezbędne w dorosłym życiu, które przyniosły im wiele radości i świetnej zabawy. Tym razem były to przepyszne pankejki z różnorodnymi dodatkami. Korzystając z wcześniej stworzonego  przepisu w języku angielskim musieli przygotować ciasto, które następnie było pieczone na patelni. To było bardzo interesujące, praktyczne i „słodkie” doświadczenie, które przyniosło wiele radości.

 

 

26.01.2023r.

Prowadzący: Magdalena Pisarska (klasa VI, II grupa)

Temat zajęć: Gotowanie i przepisy kulinarne.

Opis zajęć:

    W ramach lekcji języka angielskiego uczniowie rozwijali umiejętności kulinarne niezbędne w dorosłym życiu, które przyniosły im wiele radości i świetnej zabawy. Tym razem były to przepyszne pankejki z różnorodnymi dodatkami. Korzystając z wcześniej stworzonego  przepisu w języku angielskim musieli przygotować ciasto, które następnie było pieczone na patelni. To było bardzo interesujące, praktyczne i „słodkie” doświadczenie, które przyniosło wiele radości.

 

2102664